Opendag op Zondag 17 Juni

Ook dit jaar doen we weer mee met de landelijke OpenDagen van de biologische landbouw, “Lekker naar de BioBoer”.

Op Zondag 17 Juni van 11u-16u kunt u bij ons Proeven, Kijken, Luisteren en Zelf Oogsten. 

Proeven van heerlijke groenten die we op de biologische manier telen. Op deze manier krijgt de groente de tijd om op smaak te komen en wordt uw leefomgeving niet belast met chemische bestrijdingsmiddelen. 

Kijken naar een grote variatie aan groenten. Bekende groenten als sla, spitskool en aardappelen staan er op het land van Tuinderij De Witte Raaf. Ook meer onbekende groenten zoals schorseneren, wortelpeterselie en palmkool kunt u bij ons zien. Bovendien hebben we dit jaar ook voorstellingen van een uniek “Groente-Theater”.

Luisteren kunt u naar ons verhaal over de biologische landbouw en de groententeelt, maar ook naar de vogels en andere geluiden op het mooie Landgoed Singraven waar we onze Tuinderij De Witte Raaf runnen. Ook kunt u op Zondag 17 Juni luisteren naar 2 optredens van koor Intervocaal. Dit is een multicultureel koor dat wereldmuziek zingt uit de vele landen en culturen van de leden van het koor. Op de onze OpenDag staan oogst en landwerk liederen centraal.

Zelf oogsten; wat is er nu mooier dan met zelf geplukte doperwten of sla naar huis te gaan. Bovendien is het ook leuk voor kinderen om dit te doen. Daarnaast is onze groentekraam gevuld met vele verse groenten. 

Welkom op 17 Juni van 11-16u op Tuinderij De Witte Raaf, Ellenweg 7 te Denekamp. Meer info: www.lekkernaardeboer.nl 

NIEUWS

Enkele opmerkingen van onze klanten


"Altijd leuk jullie mail! Hartelijk dank!

Mooi groentepakket voor vrijdag.

Laat maar komen!""Dat jullie genieten van het werk is overduidelijk. Dit blijkt uit de nieuwsbrieven.
De betrokkenheid bij wat jullie verbouwen.
En de foto’s erbij van een van jullie. Hier zie je duidelijk de eenheid met de natuur. Wij genieten bijna elke dag van de heerlijke biologische groenten."

"Wij gaan ook dit jaar weer genieten van jullie groenten en zijn dik tevreden over de kwaliteit en afhandeling."

" Allereerst  de beste wensen voor jullie en de tuin. Dat je veel geluk mag hebben met het weer, die zegen komt van boven, het werk mogen jullie zelf bepalen."Verkoop aan huis

Zelfbedieningskraam in de werkschuur op ons erf: Ellenweg 7.
Elke woensdag en vrijdag van 10-18u kunt u kiezen uit een ruim assortiment biologische groenten en fruit. Vers van eigen land en ingekocht via collega's uit de regio of via de groothandel. Alles biologisch geteeld.  Kom gerust eens langs.

P.S. informatie over de inhoud van de abonnementen vindt u op:www.dewitteraafgroente.nl/nieuws/groenteverwachting.