Nieuws over de Groentekraam  aan de Ellenweg
We hebben vandaag, Dinsdag 1 November, allebei positief getest op Covid-19. Balen. We zijn niet erg ziek, maar wel grieperig. We willen graag zorgvuldig zijn. Daarom hebben we besloten dat de groente kraam later open gaat. De groentekraam is dan open van 13:00u tot 18:00u.
Wij zijn dan klaar met de abonnementen. Zo beperken we contacten tot het minimum. Dus voor alle duidelijkheid : De levering van de abonnementen kunnen we door laten gaan.

Bedankt/verhuisbericht van een klant
Wij gaan Hengelo verlaten voor Rhenen. Om die reden zien we ons  genoodzaakt ons abonnement op groente en fruit op te zeggen. Heel spijtig,  de service (en de producten) was altijd voortreffelijk, maar het is niet anders.

bericht van een klant

Wat hebben we gisteren heerlijke spinazie gegeten! Zo vers en zo mooi zag het er uit en zo smaakte het ook!! We verheugen ons al op de asperges en het hele pakket natuurlijk.......elke week trouwens weer!!

Van een klant 

Bedankt voor jullie mooie en heerlijke groenten! Deze week extra feestelijk door al het groen wat er nog aanzat! Super leuk om mee te koken en heerlijk!Hartelijke groeten en wij zien uit naar jullie volgende levering!

Nog een klant
Wat leuk haverwortel in het pakket!

Ik heb er een heerlijke 1-pans maaltijd van gemaakt met: uitjes, knoflook, sambal, haverwortel, shiitake, beetje rundergehakt met zwarte peper en zout. Dit rustig gaar laten worden en op het laatst rauwe fijngesneden spitskool erdoor geschept. Heerlijk!

Bedankt dat we weer een groente hebben leren kennen!


Een andere klant
Sinds een paar weken geniet ik van het groente- en fruitabonnement dat ik  bij jullie heb lopen. Wat ziet het er goed uit allemaal, wat smaakt het lekker en wat is het proces goed verzorgd, zeg! Van het eten tot de nieuwsbrief, de factuur en de manier waarop jullie in contact zijn met de mensen - FANTASTISCH, echt een vet compliment waard! GA ZO DOOR :-)


Verkoop aan huis

Zelfbedieningskraam in de werkschuur op ons erf: Ellenweg 7.
Elke woensdag en vrijdag van 10-18u kunt u kiezen uit een ruim assortiment biologische groenten en fruit. Vers van eigen land en ingekocht via collega's uit de regio of via de groothandel. Alles biologisch geteeld.  Kom gerust eens langs.

P.S. informatie over de inhoud van de abonnementen vindt u op:www.dewitteraafgroente.nl/nieuws/groenteverwachting.