Levering met de feestdagen

We leveren in week 52, de week tussen Kerst en Oud/Nieuw als volgt:
Op Woensdag 27 December leveren we in de  loop van de ochtend aan de klanten die normaal op Dinsdag krijgen. De levering aan de klanten van Woensdag, Donderdag en Vrijdag blijft zoals altijd.
Onze GroenteKraam in de schuur op ons erf aan de Ellenweg7 in Denekamp is in week 52 gewoon open op Woensdag en Vrijdag tussen 10-18u. Week 1 zijn we ook hier gesloten.
Voor klanten die in die week 52 een levering uit onze webwinkel wensen geldt een verandering voor alle klanten. Voor alle webwinkel bestellingen geldt dat u kunt bestellen t/m Zaterdagochtend 23 December om 8:00u. Daarna sluiten we de webwinkel.
De 1e week van 2018 zijn we gesloten. De eerste levering in 2018 is dus op Dinsdag 9 Januari. De webwinkel voor die week gaat weer open op Zaterdag 6 Januari om 12:00u

NIEUWS

 

Enkele opmerkingen van onze klanten

"Altijd leuk jullie mail! Hartelijk dank!

Mooi groentepakket voor vrijdag.

Laat maar komen!""Dat jullie genieten van het werk is overduidelijk. Dit blijkt uit de nieuwsbrieven.
De betrokkenheid bij wat jullie verbouwen.
En de foto’s erbij van een van jullie. Hier zie je duidelijk de eenheid met de natuur. Wij genieten bijna elke dag van de heerlijke biologische groenten."

"Wij gaan ook dit jaar weer genieten van jullie groenten en zijn dik tevreden over de kwaliteit en afhandeling."

" Allereerst  de beste wensen voor jullie en de tuin. Dat je veel geluk mag hebben met het weer, die zegen komt van boven, het werk mogen jullie zelf bepalen."Verkoop aan huis

Zelfbedieningskraam in de werkschuur op ons erf: Ellenweg 7.
Elke woensdag en vrijdag van 10-18u kunt u kiezen uit een ruim assortiment biologische groenten en fruit. Vers van eigen land en ingekocht via collega's uit de regio of via de groothandel. Alles biologisch geteeld.  Kom gerust eens langs.

P.S. informatie over de inhoud van de abonnementen vindt u op:www.dewitteraafgroente.nl/nieuws/groenteverwachting.