Minder dan 30 plantensoorten leveren95 % van al het voedsel op de wereld. In de afgelopen honderd jaar zijn 250.000 plantensoorten verloren gegaan.
 Sinds begin van de 20 e eeuw heeft Amerika 93 % van zijn landbouwproducten zien verdwijnen, in Europa is dat bijna 85 %.Bonte bonen

 

 

 

 

Kerst en Oud/Nieuw

Het duurt nog wel even, maar we willen graag op tijd zeggen hoe we met de feestdagen van eind 2018 gaan leveren. 

In de week van Kerstmis, week 52, zijn we gesloten, dus geen leveringen.

In de week van Oud/Nieuw, week 1, leveren we weer aan alle klanten op de normale leverdagen. Alleen de klanten die altijd op Dinsdag geleverd krijgen leveren we nu op Woensdag 2 Januari in de ochtend.

Voor de webwinkel het volgende:
We sluiten de webwinkel op Woensdag 19 December. Zoals gezegd zijn we week 52 gesloten. 
Op Donderdag 27 December gaat de webwinkel weer open. 
Klanten die altijd op Dinsdag en Woensdag geleverd krijgen kunnen bestellen t/m Zaterdag-ochtend 29 December om 8:00u. Die bestellingen leveren we dan op Woensdag 2 Januari. In de ochtend voor de Dinsdag klanten en zoals normaal in de middag voor de Woensdag klanten. 
Die klanten van onze webwinkel die op Donderdag en Vrijdag van week 1-2019 geleverd krijgen kunnen zoals anders bestellen, dus t/m Dinsdag 1 Januari om 24:00u.

Groentekraam

"De Groentekraam van Tuinderij De Witte Raaf" is op ons erf aan de Ellenweg 7. De eko-vlag hangt aan het bord bij de oprit. In de werkschuur vindt u linksachterin de groentekraam waar u zelf kunt kiezen en betalen. De groentes zijn per stuk of afgewogen in zakjes en de prijzen staan erboven of onder beschreven.

Elke woensdag en vrijdag kunt u kiezen uit een ruim aanbod biologische groenten van de Witte Raaf. Om een mooi assortiment te hebben kopen we biologische groenten en fruit in van collega's uit Twente en van de biologische groothandel. U kunt er terecht elke woensdag en vrijdag van 10u -18u.Welkom en geniet van de verse groenten.