VERRASSINGSPAKKETTEN

De groenten met hoofdletters is eigen teelt van De Witte Raaf 
Alle groenten van biologische teelt

Wijzigingen voorbehouden

Deze week  21-2024  (20-5-2024 t/m 26-5-2024)

Basis: SPINAZIE/ RADIJS/ KOOLRABI/ aubergine(NL)

Standaard: SPINAZIE/ RADIJS/ KOOLRABI/ aubergine(NL)/ RAAPSTEEL/ waspeen(IT)

Fruit: appel Granny Smith(IT)/ peer(AR)/ banaan(DO)

Komende week  22-2024  (27-5-2024 t/m 2-6-2024)Basis: Standaard: Fruit:

 

Groente abonnement Standaard 2 week 21

 

 

Elke week maken we een nieuw pakket.


We kijken dan op het land naar wat er van onze eigen groenten klaar is om geoogst te worden. Dit is dan ook altijd een groenteverwachting want je hebt altijd te maken met het weer en met de groente zelf. Wat niet van ons land komt, bestellen we bij collega telers of de biologische groothandel die 2x per week bij ons komt.

Abonnement doorgeven tijdens uw vakantie
Heerlijk er even tussen uit. Het is ook voor de Tuinderij De Witte Raaf de tijd dat er steeds meer eigen super verse groenten van het land komen.
U kunt uw abonnement ten alle tijden op "vakantie-stop" zetten als u weg bent of een keer niet kunt ophalen. Geen probleem.
We willen u toch als mogelijkheid vertellen om uw abonnement tijdens uw vakantie door te geven aan familie, vrienden of kennissen. Zo kunnen wij de groenten in de regio verkopen.
Het is een goede manier om reclame te maken voor onze heerlijke groenten en het kan een bedankje zijn voor mensen die op uw huis passen tijdens uw afwezigheid.
Het kan op verschillende manieren. Het zelfde abonnement op hetzelfde afhaaladres waar uzelf ook ophaalt, maar het kan ook een kleiner of grote abonnement zijn. Het kan zelfs op een ander afhaaladres gebracht worden. Als we het maar weten wanneer en waar we het kunnen afleveren. Als kleine bonus voor het door laten lopen van uw abonnement geven we een korting van € 1,00 per week.

 

Lente 2024