VERRASSINGSPAKKETTEN

De groenten met hoofdletters is eigen teelt van De Witte Raaf 
Wijzigingen voorbehouden, want het is nu moeilijk te voorspellen welke groenten en fruit leverbaar zijn

Deze week 23 (1-6-2020 t/m 7-6-2020)

basis: SLA DIVERS/ paprika(NL)/ KOOLRABI/ witlof(NL)

standaard: SLA DIVERS/ paprika(NL)/ KOOLRABI/ witlof(NL)/ waspeen(ES)/ venkel(IT)

 

fruit: appel Natyra(NL)/ nectarine(ES)/ banaan(DO)

Komende week  24 (8-6-2020 t/m 14-6-2020)

basis: 

standaard: 

fruit:

 

Groente abonnement Standaard 2 week 20

 

 

Pinksteren 2020
Pinksteren is altijd even weer de laatste feestdag in een reeks van feestdagen. Dus ook weer even een kleine verschuiving voor de webwinkel en om veranderingen door te geven.
Het gaat dan om week 23, de week na Pinksteren. We moeten de inkoop groenten en fruit bij de groothandel nu weer op Zaterdag 30Mei bestellen ipv Maandag 1 Juni.
Dus voor de webwinkel klanten die op Dinsdag 2 Juni of Woensdag 3 Juni geleverd krijgen geldt dat ze tot uiterlijk Zaterdag 30 Mei om 10:00u kunnen bestellen. 
Bestellingen die daarna voor de Dinsdag of Woensdag nog binnen komen laten we vervallen en kunnen we dus niet leveren. Het levert ons namelijk veel extra werk op.
Dat geldt ook als u veranderingen in uw abonnement voor week 23 wilt doorgeven.
Voor webwinkel klanten die op Donderdag 4 Juni of Vrijdag 5 Juni ophalen blijft de bestelperiode gewoon gelden zoals die altijd is.

Elke week maken we een nieuw pakket.

We kijken dan op het land naar wat er van onze eigen groenten klaar is om geoogst te worden. Dit is dan ook altijd een groenteverwachting want je hebt altijd te maken met het weer en met de groente zelf. Wat niet van ons land komt, bestellen we bij collega telers of de biologische groothandel die 2x per week bij ons komt.

Abonnement doorgeven tijdens uw vakantie
De tijd van de vakanties komt er weer aan. We merken het eigenlijk nu al een beetje in deze tijd. Heerlijk er even tussen uit. Het is ook voor de Tuinderij De Witte Raaf de tijd dat er steeds meer eigen super verse groenten van het land komen. U kunt uw abonnement ten alle tijden op "vakantie-stop" zetten als u weg bent of een keer niet kunt ophalen. Geen probleem. We willen u toch als mogelijkheid zeggen om uw abonnement tijdens uw vakantie door te geven aan familie , vrienden of kennissen. Zo kunnen wij de groenten in de regio verkopen. Het is een goede manier om reclame te maken voor onze heerlijke groenten en het kan een bedankje zijn voor mensen die op uw huis passen tijdens uw afwezigheid.Het kan op verschillende manieren. Het zelfde abonnement op hetzelfde afhaaladres waar uzelf ook ophaalt, maar het kan ook een kleiner of grote abonnement zijn. Het kan zelfs op een ander afhaaladres gebracht worden. Als we het maar weten wanneer en waar we het kunnen afleveren. Als kleine bonus voor het door laten lopen van uw abonnement geven we een korting van € 1,00 per week.

 

 

Lente 2020