Twente


Groente telen in Twente voor de inwoners van Twente. Om altijd voldoende variatie te kunnen garanderen wordt het pakket waar nodig aangevuld met groente van andere biologische telers uit Twente. En in volgende etappes met biologische groenten uit Nederland of Europa.

Daarnaast worden er stappen gezet om tot verdere samenwerking te komen. Minder transport, minder stookkosten. Regiotrouw met streekeigen producten.De Witte Raaf

Dé groentetuin van Singraven

De Witte Raaf is een biologisch tuinbouwbedrijf gelegen in het hart van landgoed Singraven. In deze mooie omgeving op goede esgrond wordt al ruim 20 jaar biologische groente geteeld. Een afwisselend bedrijf met vele soorten groenten en de daarbij passende teeltwijze. Van handmatig werk zoals peulen plukken en schoffelen tot meer machinaal werk zoals planten, bodembewerkingen en met de trekker schoffelen.
We zijn een echte groentespecialist met veel verschillende groenten, zodat er telkens wat lekkers te oogsten is voor jouw groente-abonnement  Al die heerlijke groenten vinden dus een weg in Twente. 
Kortom uitSTREEKende biologische groenten


Proef eens wat anders, probeer onze bijzondere en vergeten smaken!

 

groenten en bloemen: diversiteit, mooi en gezond

Waarom eten van de Witte Raaf?

  • Verse seizoensgroente & fruit
  • 100 % biologisch
  • Geen bestrijdingsmiddelen
  • Gezond en lekker
  • vanaf Landgoed Singraven voor Twente