De groente en /of het fruit voor deze recepten vindt je in onze webwinkel

 



Nodig:


voor 2 pers.

  • 1 bosje snijbiet
  • 1 ui, gesneden
  • 1 teen knoflook, geperst
  • olie om te bakken
  • 1 theel. bouillonpoeder
  • 1 oude boterham
  • 50 g geraspte oude kaas

terug>>

snijbiet met een krokant korstje

Boterhammen verkruimelen en in een koe-kenpan droog en knapperig roerbakken. Snij-biet wassen en stelen en blad grof snijden. Ui en knoflook fruiten in olie, bouillonpoeder en snijbiet toevoegen en 5 minuten roerbakken. Snijbiet in een ovenschaaltje doen, eerst de kaas en dan broodkruim erover strooien en even onder een voorverwarmde gril of in de oven zetten tot de kaas gesmolten is. Variatie zonder kaas U kunt grof gemalen noten en broodkruim mengen en dit over de schotel verdelen